Urządzenia i Akcesoria
Long Rise Pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
14 oz Manitoba flour, divided, plus extra to dustbread flour divided, plus extra to dust14 oz
-
water cold4 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
1 tsp barley malt extracthoney1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
4 ½ oz mozzarella, slicedbuffalo mozzarella sliced4 ½ oz
Topping
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
zucchini cubed (1 in.)7 oz
-
salt1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
Parmesan cheese shaved1 ½ oz
-
fresh basil leaves3 - 4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1060 mg
Białko
22 g
Kalorie
2560 kJ /
611 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 min
Charcoal Bao Buns
2 godz.
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45 min
Fruit Galettes (Paul)
1 godz. 25 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min