Urządzenia i Akcesoria
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
65 g
Kalorie
3665 kJ /
876 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Arabian Spice Mix
5 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Shrimp and Potato Boil
40 min