Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
8 portions
Składniki
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
592 mg
Białko
71 g
Kalorie
3301 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Ras el Hanout Spice Mix
10 min
Arabian Spice Mix
5 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 godz. 35 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Paella
30 min