Urządzenia i Akcesoria
牛排佐蘆筍和豆腐黑胡椒醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
牛排和蘆筍
-
水1700 克
-
霜降牛排 約2.5公分厚300 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蘆筍 切除底部較硬的部份100 克
-
橄欖油1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉1 小撮
豆腐黑胡椒醬
-
蒜頭10 克
-
植物性奶油奶油20 克
-
黑胡椒粗粒¼ 克
-
醬油5 克
-
嫩豆腐100 克
組裝
-
油2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2203.9 mg
Białko
44.9 g
Kalorie
2193.5 kJ /
524.3 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan