Urządzenia i Akcesoria
蜂蜜芥末豬排佐肉桂蘋果
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
蜂蜜芥末醬
-
蜂蜜50 克
-
芥末籽醬15 克
-
黃芥末醬60 克
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
豬里肌排 (大里肌),2公分厚,約2片300 克
肉桂蘋果和低溫烹調
-
蘋果 去皮去籽,切丁(約1.5公分)1 顆
-
奶油25 克
-
1 塊 桂皮肉桂棒1 支
-
檸檬汁15 克
-
糖1 茶匙
-
水1700 克
煎豬排
-
油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1108 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
2360.8 kJ /
564.3 kcal
Tłuszcz
32.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan