Pane lenticchie, ceci e semi misti

Pane lenticchie, ceci e semi misti

3.2 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
20 fetta

Składniki

  • di lenticchie ammollate per almeno 8 ore o per tutta la notte
    300 g
  • di ceci, secchi ammollati per almeno 8 ore o per tutta la notte
    100 g
  • di fiocchi di avena
    100 g
  • di acqua
    320 g
  • di semi misti + q.b.
    60 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di bicarbonato di sodio
    1 cucchiaino
  • di aceto di mele
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 126.7 kcal / 530 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 182.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...