Pane lenticchie, ceci e semi misti
TM6

Pane lenticchie, ceci e semi misti

3.2 (25 ocen)

Składniki

  • 300 g di lenticchie, ammollate per almeno 8 ore o per tutta la notte
  • 100 g di ceci, secchi, ammollati per almeno 8 ore o per tutta la notte
  • 100 g di fiocchi di avena
  • 320 g di acqua
  • 60 g di semi misti + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 10 g di aceto di mele
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
530 kJ / 126.7 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
4 g
Sód
182.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy