Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
417.6 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Stir Fried French Beans
15 min
Tomato-egg soup
20 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min