Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
417.6 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Brak ocen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Tomato-egg soup
20 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min