Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
417.6 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Brak ocen
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Tomato-egg soup
20 min
Sambal Kangkung
10 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Stir Fried French Beans
15 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min