Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg drop soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
417.6 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
ABC Soup
1 godz. 10 min
Tomato-egg soup
20 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Stir Fried French Beans
15 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
All-in-one chicken congee
35 min