Braised pork belly

Braised pork belly

3.8 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 portion

Składniki

  • fresh ginger root thinly sliced
    10 g
  • pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
    500 g
  • rock sugar
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    25 g
  • rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    50 g
  • water
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 760 kcal / 3179 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...