![San bei ji (three cup chicken,TM6) San bei ji (three cup chicken,TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2dcfb109b500ef0ecc8ac94cb583488/Derivates/a20654538f549d104c8063fc806c42a5760c5c3a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g chicken winglets or chicken drumettes (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 1 - 2 dried long red chillies, deseeded if preferred
- 20 g sesame oil
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce
- 60 g light soy sauce
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips) or white sugar
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1407.6 mg
Alternatywne przepisy
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Lamb biryani with vegetable curry
1ч. 30 мин.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Chilli with rice
50 мин.
Lamb sausage ragu
30 min
Chinese-style chicken
25min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 мин.
Creamy beef curry
1h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min