Conejo picante con cebolla roja y cerveza

Conejo picante con cebolla roja y cerveza

4.8 108 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 1 conejo en trozos (1000-1200 g)
  • 75 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de guindilla seca desmenuzada
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de cebolla roja en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 2 pastillas de caldo de ave
  • 330 g de cerveza

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 426 kcal / 1782 kJ
Białko 33.88 g
Tłuszcz 29.71 g
Węglowodany 5.83 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...