Urządzenia i Akcesoria
番茄牛肉乌冬面
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 人份
Składniki
-
油15 克
-
蒜头2 瓣
-
洋葱 切块40 克
-
番茄 切块150 克
-
番茄酱25 克
-
水300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
糖 (约3克)½ 茶匙
-
生抽5 克
-
肥牛片120 克
-
乌冬面 新鲜即食的200 克
-
蛋1 颗
-
葱 切碎2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1536.7 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
3394 kJ /
812 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
88.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖锅料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny