Urządzenia i Akcesoria
猪蹄红枣莲藕汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
水 焯水用600 克
-
猪蹄 切块400 克
-
水1000 克
-
姜2 片
-
花生仁50 克
-
莲藕 切块200 克
-
红枣2 颗
-
盐 根据个人口味调节5 克
-
花雕酒50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
570.6 mg
Białko
16 g
Kalorie
987.5 kJ /
236.3 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny