猪蹄红枣莲藕汤

猪蹄红枣莲藕汤

4.7 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 焯水用
    600 克
  • 猪蹄 切块
    400 克
  • 1000 克
  • 2 片
  • 花生仁
    50 克
  • 莲藕 切块
    200 克
  • 红枣
    2 颗
  • 根据个人口味调节
    5 克
  • 花雕酒
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 570.6 mg
Białko 16 g
Kalorie 987.5 kJ / 236.3 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...