Urządzenia i Akcesoria
洋葱浓汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
洋葱 切半500 克
-
盐 额外准备调味用½ 茶匙
-
黑胡椒粉 额外准备调味用2 小撮
-
1 满茶匙 高汤酱, ,鸡肉或牛肉风味高汤块 鸡肉或牛肉风味 (0.5公升)1 块
-
法式长棍面包 硬面包或是其他硬壳欧式面包12 片
-
格鲁耶尔芝士 切块80 克
-
洋葱 切块500 克
-
橄榄油30 克
-
牛油20 克
-
盐 适量调味½ 茶匙
-
黑胡椒粉 适量调味2 小撮
-
面粉 (10克)2 茶匙
-
水900 克
-
1 满茶匙 高汤酱, 鸡肉或牛肉风味高汤块 鸡肉或牛肉风味1 块
-
法式长棍面包 硬面包或是其他硬壳欧式面包12 片
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9 g
Kalorie
1034 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy