Urządzenia i Akcesoria
慢煮叉烧
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
猪颈肉650 - 700 克
-
叉烧酱240 克
-
水1600 - 1700 克
-
柠檬汁30 克
-
叉烧酱适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2803.2 mg
Białko
14 g
Kalorie
4701.5 kJ /
1124.8 kcal
Tłuszcz
102.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
33.6 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny