慢煮叉烧

慢煮叉烧

4.9 24 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 猪颈肉
    650 - 700 克
  • 叉烧酱
    240 克
  • 1600 - 1700 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 叉烧酱
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2803.2 mg
Białko 14 g
Kalorie 4701.5 kJ / 1124.8 kcal
Tłuszcz 102.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 33.6 g
Węglowodany 36.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...