Urządzenia i Akcesoria
味増酱蒸京葱三文鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
味噌 选赤味噌20 克
-
水310 克
-
京葱300 克
-
去皮三文鱼鱼排300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
530 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
1640 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny