味増酱蒸京葱三文鱼

味増酱蒸京葱三文鱼

3.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 味噌 选赤味噌
    20 克
  • 310 克
  • 京葱
    300 克
  • 去皮三文鱼鱼排
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 530 mg
Białko 33.3 g
Kalorie 1640 kJ / 393 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 25.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...