洋葱丝炒牛肉(TM6)

洋葱丝炒牛肉(TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 洋葱 按大小一切二或一切四,切成能放入进料口的长块状
    300 克
  • 25 克
  • 切段
    1 根
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 牛里脊 切丝
    200 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    5 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 658.8 mg
Białko 24.6 g
Kalorie 1210 kJ / 289.5 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...