Urządzenia i Akcesoria
洋葱丝炒牛肉(TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
洋葱 按大小一切二或一切四,切成能放入进料口的长块状300 克
-
油25 克
-
葱 切段1 根
-
蒜头 切片1 瓣
-
牛里脊 切丝200 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
658.8 mg
Białko
24.6 g
Kalorie
1210 kJ /
289.5 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Przepisów
Chiny
Chiny