Urządzenia i Akcesoria
绩溪炒粉丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
干辣椒 切段1 个
-
猪里脊肉 切丝60 克
-
笋 切丝50 克
-
新鲜香菇 切片2 朵
-
粉丝 选择红薯粉丝,提前泡发约2小时,沥干约280克150 克
-
料酒10 克
-
生抽15 克
-
老抽10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
红甜椒 去芯切丝1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.6 g
Kalorie
1276 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny