Urządzenia i Akcesoria
土豆慕斯配三文鱼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
樱桃番茄汁
-
橄榄油10 克
-
糖5 克
-
樱桃番茄 一切四60 克
-
柠檬皮 切末1 茶匙
-
橙皮 切末1 茶匙
-
新鲜百里香叶 只取叶子1 茶匙
土豆慕斯
-
土豆 去皮切块4×4厘米300 克
-
牛奶220 克
-
橄榄油30 克
-
盐½ 茶匙
-
洋葱 切块30 克
-
黑胡椒粉1 小撮
蒸三文鱼和节瓜
-
绿节瓜½ 根
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鲜三文鱼鱼排 带皮120 克
-
水500 克
组合
-
食用花 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
155.6 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2276.5 kJ /
543.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
意大利风味
10 Przepisów
Chiny
Chiny