Urządzenia i Akcesoria
Dýňový lektvar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcí
Składniki
-
200 gramů dýně hokkaido na kousky, bez semínek
-
1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
-
400 gramů vody
-
¼ čajové lžičky soli
-
500 - 600 gramů jablečného džusu
-
20 - 40 gramů javorového sirupu v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
-
1 - 2 špetky mleté skořice
-
6 kroužků sušených jablek (křížal)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1 g
Kalorie
355 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
5 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8 godz. 10 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Cukr jablko-skořice
5 min
Bezinkový nepečený dort
6 godz.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Třešňový džem
35 min
Pikantní bylinkové ořechy
40 min
Kávovo-karamelový likér
35 min
Vaječný likér se šafránem
2 godz. 25 min
Mandlový likér s bílou čokoládou
20 min
Vánoční karamelový likér
20 min