Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů telecího masa, kýty
- 1 rohlík
- 50 gramů šunky
- petržel, čerstvá, hrst
- 100 gramů másla
- 1 vejce
- 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 2 čajové lžičky soli, plus extra na posypání
- 10 gramů polohrubé mouky
- 600 gramů vody
- 400 gramů brambora, na čtvrtky
- 200 gramů pastináku, na kousky
- 50 gramů mléka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové závitky s rýží
55min
Losos s bramborovou kaší
55min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1h 40 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Krůtí prsa s rýží
1h 5 min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min
Krůtí rolky s rýží
40min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40min