Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů telecího masa, kýty
- 1 rohlík
- 50 gramů šunky
- petržel, čerstvá, hrst
- 100 gramů másla
- 1 vejce
- 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 2 čajové lžičky soli, plus extra na posypání
- 10 gramů polohrubé mouky
- 600 gramů vody
- 400 gramů brambora, na čtvrtky
- 200 gramů pastináku, na kousky
- 50 gramů mléka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavorský bramborový salát
15min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 Std. 30 Min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1 Std. 45 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Sněhový ořechový dort
40 min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Omeleta s parmazánem
45 min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1 Std. 40 Min
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1 godz. 30 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min