Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů červeného vinného octa
- 20 gramů worcesterské omáčky
- ½ čajové lžičky sušeného drceného chilli (opcjonalnie)
- 25 gramů třtinového cukru
- 300 gramů pomerančového džusu
- 100 gramů rozinek
- 30 gramů dijonské hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 láhev
- Kalorie
- 2585 kJ / 617 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 130 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 godz. 10 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2h 30 min
Friday night
6min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Hovězí mini tartar
10 min
Paštika z kachních jater
45 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Tatarský biftek
5 min