Urządzenia i Akcesoria
Steaková omáčka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 láhev
Składniki
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
40 gramů červeného vinného octa
-
20 gramů worcesterské omáčky
-
½ čajové lžičky sušeného drceného chilli (opcjonalnie)
-
25 gramů třtinového cukru
-
300 gramů pomerančového džusu
-
100 gramů rozinek
-
30 gramů dijonské hořčice
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 láhev
Białko
9 g
Kalorie
2585 kJ /
617 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
130 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Omáčky
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 godz.
Tatarský biftek
5 min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Brak ocen
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 godz. 45 min
Red velvet cake
1 godz. 45 min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 min
Char siu marináda
10 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 godz. 5 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 godz. 10 min
Mangové čatní
1 godz.