Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stonky čerstvé petržele, pouze lístky
- 120 gramů cibule, napůl
- 150 - 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 700 gramů brambor, uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 20 - 30 gramů octa
- 30 gramů oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 959 kJ / 230 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 dk
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Sněhový ořechový dort
40 dk
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45 dk
Sicilský krevetový salát
40 dk
Ďábelské toasty
50 dk
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1 Std. 15 Min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Teplý bramborový salát se slaninou
1 Std. 15 Min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 dk
Avokádový tatarák
15 dk