Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stonky čerstvé petržele, pouze lístky
- 120 gramů cibule, napůl
- 150 - 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 700 gramů brambor, uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 20 - 30 gramů octa
- 30 gramů oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 959 kJ / 230 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 Std. 15 Min
Marináda na mořské plody
5 min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45 min
Okurkový salát s mortadellou
10 min
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40 min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Rychlá asijská hovězí polévka
40 min
Smaženka
20 min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1 godz. 40 min
Vaječné kanapky
5 min