Urządzenia i Akcesoria
Kořeněný dýňový džem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 zavařovací sklenice
Składniki
-
1000 gramů dýně Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
-
150 gramů vody
-
500 gramů želírovacího cukru 2:1
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
-
¼ čajové lžičky mletého zázvoru
-
20 gramů rumu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 zavařovací sklenice
Białko
5 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
290 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dýně (desetkrát jinak)
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rebarborové čatní
1 godz. 30 min
Sůl z jehličí
5 min
Libečková sůl
5 min
Sladce pikantní ořechy
20 min
Rajčatový kečup
40 min
Rajčatový džem
50 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Chytré ořechové mlsání
20 min
Řepánky
1 godz. 45 min
Ananasová marmeláda s limetkou
40 min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1 godz.
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1 godz. 15 min