Urządzenia i Akcesoria
Steamed Frittata Egg Cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
low-moisture mozzarella cut into pieces3 oz
-
mini red bell peppers cut in half, stems and seeds removed4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Canadian bacon diced4 oz
-
large eggs7
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water20 oz
-
fresh herbs chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 9 portions
Sód
3299.3 mg
Białko
103.8 g
Kalorie
5188.8 kJ /
1240.2 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
29.1 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Fish and Zucchini
35 min