Wersje kompatybilne
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, in pieces (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz unsalted butter, softened
Vegetables & Steaks
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 20 oz water
- 12 oz broccoli florets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Tłuszcz nasycony
- 33 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1148 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp Scampi
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Marry Me Chicken
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Lemon Garlic Chicken
30min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Chicken Parmesan
1h 10min
Teriyaki Chicken
1h
Beef Lasagna
2h 5min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min