Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Brownie Brittle
40 min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Number Cake
2 godz.
Southern Coleslaw
15 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 godz. 30 min
Béchamel Sauce
15 min
Shoofly Cake
1 godz. 45 min
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min