河蚌豆腐汤

河蚌豆腐汤

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 2 片
  • 20 克
  • 河蚌 取肉切块
    2 只
  • 料酒
    10 克
  • 老豆腐 切块
    160 克
  • 650 克
  • 生抽
    5 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青菜 切碎
    150 克
  • 青蒜 切末
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1200.3 mg
Białko 23.7 g
Kalorie 1158 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...