Urządzenia i Akcesoria
河蚌豆腐汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
姜2 片
-
油20 克
-
河蚌 取肉切块2 只
-
料酒10 克
-
老豆腐 切块160 克
-
水650 克
-
生抽5 克
-
盐5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
青菜 切碎150 克
-
青蒜 切末1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1200.3 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
1158 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常豆腐料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny