Urządzenia i Akcesoria
苏式蟹黄鲜肉月饼
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
20 个
Składniki
油酥面团
-
低筋面粉200 克
-
猪油100 克
水油皮面团
-
低筋面粉320 克
-
猪油120 克
-
糖20 克
-
水90 克
鲜肉内馅
-
姜 去皮切块10 克
-
猪肉肉糜400 克
-
糖10 克
-
盐 月½茶匙3 克
-
老抽10 克
-
料酒20 克
-
葱 切细末4 支
-
生抽10 克
-
蟹粉150 克
组合
-
蛋黄 打成蛋液2 颗
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
590.1 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1194.7 kJ /
285.8 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny