Urządzenia i Akcesoria
盖椒牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
烧椒汁
-
新鲜二荆条 选用青色的150 克
-
蒜头4 瓣
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
麻油2 茶匙
-
红辣椒油20 克
卤牛肉
-
南瓜 去皮切块300 克
-
牛腱肉 一起二,汆水备用300 克
-
十三香炖肉料包1 包
-
姜3 片
-
葱 切段2 根
-
水1000 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.5 g
Kalorie
1412 kJ /
337.5 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny