![Carote sottovuoto timo e feta Carote sottovuoto timo e feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/328DC8EB-A70B-4BF2-9B67-B7773D284607/Derivates/bdf06f5e-e0dc-403e-bf26-e5a13e23f6b5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1850 g di acqua
- 300 g di carote a bastoncino (5 cm circa, spessore 0,5 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi sottovuoto
50min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Mele sottovuoto alla cannella
1óra 50p
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Patate Sottovuoto
2h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min