Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 388.7 mg
Alternatywne przepisy
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 Std. 30 Min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min