Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 388.7 mg
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 Std.
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13óra