Urządzenia i Akcesoria
Champagne con gelatina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
36 piezas
Składniki
-
60 g de azúcar
-
25 - 30 g de grenetina en polvo
-
700 - 750 g de vino blanco, o sparkling white wine700 - 750 g de champán
-
225 g de refresco de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
3.3 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
118.9 kJ /
28.4 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Manzanas al tequila
35 min
Capirotada
1 godz. 10 min
Alubias blancas con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor. Natilla de naranja.
55 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 godz.
Tartitas de fresa y queso de cabra
30 min
Arroz con leche
3 godz.
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Salsa de piña asada
20 min
Caldo de camarón
25 min
Ponche
40 min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min
Espagueti a la boloñesa
50 min