Urządzenia i Akcesoria
Champagne con gelatina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
36 piezas
Składniki
-
60 g de azúcar
-
25 - 30 g de grenetina en polvo
-
700 - 750 g de vino blanco, o sparkling white wine700 - 750 g de champán
-
225 g de refresco de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
3.3 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
118.9 kJ /
28.4 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 godz. 10 min
Tamales canarios
2 godz.
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1 godz.
Tamales dulces de pasas
2 godz.
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Corundas
3 godz.
Atole champurrado
20 min
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 30 min
Huevos ahogados en cazuela
45 min
Ponche
40 min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min
Nieve de pepino y limón
10 min