Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignons, coupés en deux
-
1
piment Serrano épépiné
lub 1 piment frais moyennement fort, épépiné -
15 - 30
g de jus de lime, fraîchement pressé
lub 15 - 30 g de jus de citron fraîchement pressé - ½ - 1 c. à thé de sel, selon le goût
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, feuilles seulement
- 200 g de tomates en quartiers (1-2 petites tomates)
- 500 g d'avocats coupés en morceaux (2 à 3 avocats)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 638.6 kJ / 152.6 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 299.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Mayonnaise bistro
5 min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1h 40min
Ceviche de poisson
3h 25 min
Sauce béchamel
15min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Purée Parmentier nature
55min
Vinaigrette citronnée
5 min
Sauce à pizza
35min
Purée de pommes de terre classique
50min