Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du riz jasmin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
200 - 400 g de riz jasmin blanc
-
300 - 580 g d'eau
-
10 - 20 g d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson du millet
45 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cuisson du riz au jasmin
35 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Cuisson du riz
25 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Cuisson du riz
25 min
Champignons sautés
55 min