
Wersje kompatybilne
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 - 80 g de gouda coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 120 g de farine de blé et un peu pour le grand saladier
- 80 g de poudre de protéine goût neutre
- 280 g de fromage blanc nature et léger
- 12 g de levure chimique
- ½ - 1 c. à café de sel et un peu pour le service (facultatif)
- 150 g de yaourt à la grecque
- persil frais haché, pour le service
- poivre moulu pour le service (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 399.8 kcal / 1672.6 kJ
- Białko
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Sód
- 966.7 mg