Pain cétogène à la farine de coco

Pain cétogène à la farine de coco

3.2 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 parts

Składniki

  • 7 œufs
  • 50 g de farine de noix de coco
  • ¼ de c. à café de levure chimique
  • 80 g de beurre en morceaux
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 393.1 kcal / 1644.8 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 34.2 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Sód 445.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...