Pain cétogène à la farine de coco
TM6 TM5

Pain cétogène à la farine de coco

3.2 (10 ocen)

Składniki

  • 7 œufs
  • 50 g de farine de noix de coco
  • ¼ de c. à café de levure chimique
  • 80 g de beurre, en morceaux
  • ½ c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1644.8 kJ / 393.1 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
8.4 g
Tłuszcz
34.2 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Błonnik
4.8 g
Sód
445.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy