Pain cétogène à la farine de coco

Pain cétogène à la farine de coco

3.2 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 parts

Składniki

  • œufs
    7
  • de farine de noix de coco
    50 g
  • de levure chimique
    ¼ de c. à café
  • de beurre en morceaux
    80 g
  • de sel
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 393.1 kcal / 1644.8 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 34.2 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Sód 445.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...