Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 400 g de noix de cajou
- 1000 g d'eau
Le jour même
- 100 g de yaourt au soja
- 5 g de jus de citron
- 1 c. à café de sauce de soja légère
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de sel
-
10
g de ciboulette fraîche, ciselée
lub 60 g de radis cerise, coupés en tranches
- Wartości odżywcze
- na 15 g
- Kalorie
- 231.3 kJ / 55.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 34.5 mg
Alternatywne przepisy
Nuage au chocolat
45min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Minifocaccias noires fantaisies
2h 15min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Sauce café-crème
35 min
Fraisier
15h
Sauce caramel au café
45min
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 Std. 30 Min
Barres de céréales au chocolat
1 godz.
Arancini champignons-mozzarella
3h 10min
Praliné maison rapide
1 godz.
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 godz.