
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 5 g d'aneth frais
- 1 gousse d'ail
- 2 zestes d'orange
- 30 g de câpres au vinaigre
- 50 g de jus d'orange
- 50 g de vin blanc
- 100 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 817 kcal / 3422 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 81.6 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 51.5 g
- Sód
- 724.1 mg