Urządzenia i Akcesoria
Gelato al burro di arachidi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di burro di arachidi
-
250 g di latte intero
-
250 g di panna (min. 30% di grassi)
-
150 g di zucchero
-
3 tuorli
-
1 stecca di vaniglia i semini
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
44.5 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
1849.3 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
31.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Come in gelateria
100 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Uramaki di salmone
2 godz. 30 min
Gelato al mango
20 min
Granita di yogurt con frutta fresca
20 min
Gelato allo yogurt
10 godz. 20 min
Barrette proteiche
1 godz.
Gelato al pistacchio salato
26 godz. 30 min
Burro di arachidi crunchy
20 min
Frozen yogurt con crema gianduia
10 godz. 15 min
Frozen yogurt alla pesca
10 godz. 20 min
Sorbetto mango e banana
15 min
Muffin iperproteici ai mirtilli
40 min
Avocado toast con uovo poché
25 min