
Urządzenia i Akcesoria
Gelato al burro di arachidi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di burro di arachidi150 g
-
di latte intero250 g
-
di panna (min. 30% di grassi)250 g
-
di zucchero150 g
-
tuorli3
-
stecca di vaniglia i semini1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
442 kcal /
1849.3 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
31.6 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Sód
44.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Come in gelateria
100 Przepisów
Włochy
Włochy