Focaccia con le cipolle TM6
TM6

Focaccia con le cipolle TM6

4.7 (40 ocen)

Składniki

Impasto

  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
    lub 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 10 g di malto d'orzo
    lub 10 g di zucchero
  • 1450 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone

Farcitura

  • 200 g di cipolle bianche, pulite a fette
    lub 200 g di cipolle rosse, pulite a fette
  • 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2161.8 kJ / 516.7 kcal
Białko
12.2 g
Węglowodany
83.6 g
Tłuszcz
17.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
2.9 g
Sód
1200.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy