Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.4 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Fish and Zucchini
35 min
Spiralized Candied Yams
1 godz.
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Seafood Rice
Brak ocen
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min