Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 red snapper, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 2 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 oz fresh ginger, sliced (½ in.)
- 1 fresh red chili, deseeded
- 3 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2710.9 kJ / 647.9 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 38.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 184.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 Min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Chunky Guacamole
10 min
Fish Ceviche
3h 25 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20 min
Keto Cranberry Sauce
20 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Illinois Pierogi
2 godz. 30 min