Urządzenia i Akcesoria
Ciasto Filadelfia z malinami (bez pieczenia)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
20 porcji
Składniki
Galaretka do masy śmietanowej
-
250 g wody
-
1 opakowanie galaretki malinowej w proszku, słodzonej (ok. 75 g)
-
50 g cukru
Spód z sucharków
-
280 g sucharków bez cukru połamanych na kawałki
-
350 g kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
Masa śmietanowa
-
500 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
350 g jogurtu greckiego schłodzonego
Galaretka malinowa
-
250 g wody
-
2 opakowania galaretki malinowej (ok. 150 g)
-
400 g malin, mrożonych400 g malin, świeżych
-
250 g wody250 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
112.5 mg
Białko
5 g
Kalorie
1253.2 kJ /
299.5 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Truskawkowa chmurka w pucharkach
3 godz.
Mini serniczki Czarny Las (bez pieczenia)
4 godz.
Islandzki sernik na zimno z jagodami
6 godz. 30 min
Deser śliwka w czekoladzie
2 godz. 30 min
Sernik jagodowy
12 godz. 15 min
Ciasto Rocher (bez pieczenia)
6 godz. 45 min
Ciasto łabędzi puch
5 godz. 30 min
Ciasto słonecznikowiec
9 godz.
Wiśniowa chmurka
8 godz. 30 min
Sernik z żurawiną
10 godz.
Sernik z białą czekoladą i polewą pistacjową
11 godz. 30 min
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9 godz. 45 min