
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto à la Kinder Country® (bez pieczenia)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
20 porcji
Składniki
Warstwa z białej czekolady
-
herbatników180 - 200 g
-
pszenicy, ekspandowanej, w miodzie typu Kangus®150 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu mocno schłodzonej350 g
-
sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki400 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki350 g
Warstwa z mlecznej czekolady
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki, plus dodatkowo 100 g150 g
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki300 g
-
pszenicy, ekspandowanej, w miodzie typu Kangus®60 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
418.2 kcal /
1749.9 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
33.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
167.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ PIECZENIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sernik z białą czekoladą i polewą pistacjową
11 godz. 30 min
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9 godz. 45 min
Ciasto Filadelfia z malinami (bez pieczenia)
5 godz. 50 min
Sernik z ciastkami Oreo®
9 godz. 30 min
Ciasto łabędzi puch
5 godz. 30 min
Ciasto Rocher (bez pieczenia)
6 godz. 45 min
Przekładaniec na bogato
2 godz. 35 min
Ciasto Rafaello
8 godz. 30 min
Ciasto grysikowe z owocami i galaretką (bez pieczenia)
6 godz. 20 min
Lodowe flurry
6 godz. 20 min
Tarta kokosowa z kiwi (bez pieczenia)
4 godz. 25 min
Ciasto karmelowe z owocami i sosem karmelowym
4 godz. 30 min