Urządzenia i Akcesoria
Mistura de especiarias para speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
35 g
Składniki
-
paus de canela8
-
noz-moscada inteira1
-
cravinhos1 c. chá de
-
pimenta branca em grão1 c. chá de
-
sementes de cardamomo1 c. chá de
-
gengibre em pó2 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 35 g
Sód
9.5 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
377.8 kJ /
90.3 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Primavera
16 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Muffins de cenoura com crumble de noz
40 min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1 godz. 10 min
Vinagreta de morango
Brak ocen
Croissant com pesto de agrião, burrata e presunto
20 min
Granola de amêndoa e coco
45 min
Tarte de legumes espiralizados com Halloumi
1 godz. 10 min
Pickles de pepino
48 godz.
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1 godz. 45 min
Tarte speculoos
3 godz.
Zoodles à Bolonhesa
40 min
Creme de speculoos
15 min
Dip italiano de queijo
4 godz. 10 min