Urządzenia i Akcesoria
Mini rum baba bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
135.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1874.6 kJ /
448 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
1 godz.
Frangipane and apricot muffins
35 min
Spiralized Apple Fritters
35 min
Number Cake
2 godz.
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Sourdough potato bread
5 godz.
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 godz. 20 min