Urządzenia i Akcesoria
Mini rum baba bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
135.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1874.6 kJ /
448 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aperol spritz sorbet
8 godz. 20 min
Cornbread
Brak ocen
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Chocolate and nut babka
3 godz.
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 godz.
NZ mustard sauce
15 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Pumpkin Risotto
50 min
Tartare sauce
10 min
Apricot liqueur
30 min