
Urządzenia i Akcesoria
Smoked mussels with Pernod sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1658.3 kcal /
6965 kJ
Białko
165.7 g
Tłuszcz
82.4 g
Węglowodany
59.7 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
42.3 g
Sód
5869.4 mg