Urządzenia i Akcesoria
Spinach and lemon cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
144.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna dip
15 min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Dalgona coffee with Irish cream
15 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 godz. 45 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Cinnamon Dolce Coffee
15 min