Urządzenia i Akcesoria
Spinach and lemon cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
144.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Mango Cheesecakes
Brak ocen
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Roasted fennel dip
35 min
Mango Cappuccino
10 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Brioche slice with crumble
2 godz.
Sweet beet
35 min
Piernik (Polish honey cake)
2 godz. 50 min
Mango and cayenne juice
35 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min