Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

3.4 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
12 pezzi

Składniki

  • 270 g di farina di ceci
  • 50 g di farina tipo 00
  • 480 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 6 - 7 g di sale
  • formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
  • rucola a piacere
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 100.3 kcal / 419.4 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 231.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...