Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • albumi
    2
  • di semi di lino
    25 g
  • di Emmental a pezzi
    130 g
  • tuorli d'uovo
    2
  • di quark
    100 g
  • di sale
    ¾ cucchiaino
  • di pepe macinato
    5 pizzichi
  • di panna acida (30% di grassi)
    100 g
  • di crema di rafano
    15 g
  • di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
    50 g
  • di funghi freschi a fette sottili
    50 g
  • di aneto fresco senza gambi
    ½ mazzetto
  • di rucola
    20 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 581.2 kcal / 2431.5 kJ
Białko 37.4 g
Tłuszcz 42.7 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Sód 1146.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...