Millefoglie di patate e polpo (TM6)

Millefoglie di patate e polpo (TM6)

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 pezzi

Składniki

  • 600 g di patate pelate (peso netto)
  • 500 g di acqua
  • 2 pomodori secchi sott'olio
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale sciacquati ed asciugati
  • 1 peperoncino secco dolce o piccante, a piacere
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pomodorini ciliegia o datterini, a metà
  • 120 g di polpo precotto carpaccio (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 357.3 kcal / 1494.8 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 22.1 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 66.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...